Схемата Lover boy В рамките на извършеното разследване е установен механизмът,

...
Схемата Lover boy В рамките на извършеното разследване е установен механизмът,
Коментари Харесай

Схемата ”Lover boy”: Разбиха група за трафик на хора frognews.bg

Схемата " Lover boy "

 

В рамките на осъщественото следствие е открит механизмът, по който е работила проведената незаконна група - преобладаващият сега способ „ Lover boy “.

 

В тези случаи нормално трафикантът съумява да сътвори прочувствена връзка с бъдещата си жертва, като я ухажва, купува ѝ скъпи дарове, кара я да се усеща специфична, с цел да се образува доверие и послушание.

 

При визираното ОПГ е особено, че участниците в незаконната скица употребяват физическо принуждение, закани и душевен тормоз, както във връзка с жертвите на трафик, по този начин и във връзка с техни близки и/или очевидци на незаконната активност, след опити да се откъснат от трафиканта, или при непокорство и слаби доходи.

 

Набирането на жертвите се реализира посредством персонални познанства и запознанства в обществените мрежи. Те главно са лица от 18 до 35-годишна възраст, с по-нисък обществен статус и проблематични фамилии. Според данните досега употребата е осъществена на територията на ФР Германия, където в уеб сайтове за запознанства са оповестени фотоси и клипове на жертвите и цени за предлаганите половите услуги.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР